Local Conference of Youth Nederland

kick-off lcoy 2019 20 januari

Wil jij de volgende LCOY in Nederland helpen organiseren? Kom naar de kick-off op 20 januari! Kijk op het FaceBook-evenement voor meer informatie.

Een impressie van de LCOY dit jaar

De foto’s van de LCOY zijn hier te vinden.

 
 
 
 

Doe mee aan een wereldwijde beweging 

Kom op 19 - 21 oktober naar de eerste Local Conference of Youth (LCOY0 van Nederland. Samen met 18 andere LCOYs die over de hele wereld plaatsvinden, gebruiken we de traditie uit Fiji van Talanoa dialoog om te verbinden, leren en onze rol in klimaatverandering te vinden. 

 

Dit gaat er gebeuren

Na een kick-off bij Pakhuis de Zwijger springen we in een programma vol met workshops, inspirerende lezingen en debatten. Meerdere sessies zullen tegelijk plaatsvinden zodat je zelf kan kiezen wat je leert of oefent. Aan het einde elke dag zullen we samen komen in Talanoa dialoog sessies om alles te verzamelen wat we hebben geleerd - en antwoorden te vinden voor de vele vragen die klimaatverandering oproept.

 

MEEDOEN?

meedoen als deelnemer

We bieden 2 tickets aan: met en zonder accomodatie. Alle deelnemers krijgen eten. Voor deelnemers zonder slaapplek in Amsterdam regelen we een slaapplek voor 2 nachten op loopafstand van het AUC gebouw. .

Geef een workshop

Iedereen kan bijdragen aan het programma. Dat kan op verschillende manieren: je kan een lezing, een workshop, of zelfs een optreden geven!

Vrijwilligers mogelijkheden

Als je overweegt vrijwilliger te worden, adviseren we jou ook hieronder je e-mailadres op te geven. Daarnaast kan je ons een e-mail sturen met een korte beschrijving van hoe je ons zou willen helpen.

Word sponsor

We zoeken sponsors (van alle leeftijden) om deze conferentie mogelijk te maken. Ben je geïnteresseerd? Neem dan hieronder contact met ons op.

 

 

Kaart van de Conference of Youth evenementen in 2018

In 2018 vinden er 18 Local Conference of Youth evenementen plaats in aanloop van de COP in Polen. Voor meer informatie klik op de kaart om naar de internationale Conference of Youth pagina te gaan.

De LCOY in Amsterdam wordt de eerste Nederlandse LCOY. 

 
 

300

jongeren gezocht

Wij roepen alle enthousiaste en gedreven jongeren op om mee te doen!

 

2.5 

dag vol activiteiten

Van lezingen tot workshops, van debatten tot motiverende speeches, er is van alles voor iedereen.

 
 

25+

Vrijwilligers

Wij zijn constant aan het werk om de conferentie tot een groot succes te maken!