Bijdragen aan het programma

Naam *
Naam
Telefoonnummer
Telefoonnummer
Entiteit
Wil je aan het programma bijdragen namens een entieit, bijvoorbeeld namens een instituut of bedrijf? Laat de onderstaande vragen open je niet namens een entiteit wilt bijdragen. Het is niet mogelijk een voorstel in te dienen namens een politieke partij.
Programmaonderdeel
Geef in ieder geval de belangrijkste onderwerpen van de bijdrage, en noem wat details over hoe de onderwerpen benaderd zullen worden. Gebruik niet meer dan 150 woorden.
Type onderdeel *
Welke van de volgende 'tags' passen het best bij dit programmaonderdeel? *
We gebruiken de tags voor de opbouw van ons programma, en om deelnemers een beter overzicht van het programma te geven. Selecteer tussen minimaal 1 en maximaal 3 tags.
In welke taal kan je jouw bijdrage geven? *
Duur van de bijdrage *
Als de bijdrage langer dan 165 minuten duurt, vul hier dan 165 minuten in en maak een opmerking aan het einde van het formulier.
In principe is het aantal deelnemers van programmaonderdelen beperkt tot 25 deelnemers. Als minder dan 25 mensen deel kunnen nemen aan jouw bijdrage, vul hier dan in hoeveel mensen deel kunnen nemen. (Als jouw bijdrage beter van de grond komt met meer dan 25 deelnemers, geef dat dan aan aan het einde van het formulier).
Tijdens welk(e) dagde(e)l(en) geef je bijdrage bij voorkeur? *
Wil je je sessie meerdere keren geven tijdens de LCOY?
Geef dan aan hoe vaak je je sessie wil geven.
Benodigde apparatuur of materialen
Geef aan welke apparatuur en materialen je nodig hebt. We doen er alles aan deze te verschaffen. Als dat niet mogelijk is zullen we contact leggen om naar een oplossing te zoeken. WiFi is hoe dan ook beschikbaar. Als je de sessie wil houden in een andere omgeving dan een klaslokaal, geef dat dan aan aan het einde van dit formulier.
Overige opmerkinge
Hier kan je alles kwijt wat je niet eerder hebt kunnen aangeven. Denk aan verzoeken over de omgeving van de sessie, bijdrages die langer dan 165 minuten duren of bijdrages met meer dan 25 deelnemers.
Wil je iets weten over de LCOY of het programma?