Foto14-1026x570.jpg
 

Tickets*

* De inkomsten van de tickets gaan naar vijf heerlijke maaltijden verzorgd door KunstSmaak en ons geweldige team. We hebben ook hard ons best gedaan de kosten voor verblijf zo laag mogelijk te houden.

We hebben verschillende tickets beschikbaar voor de LCOY:

  • Early Bird Regular: €20 UITVERKOCHT

  • Regular Ticket: €30 UITVERKOCHT

  • Late Bird Regular: €35 Beschikbaar

De verschillen tussen de ticketprijzen komen vooral omdat het voor ons lastiger wordt een goede inschatting te maken van de logistieke kosten voor ons programma. Je zou ons erg helpen als snel een kaartje koopt! Let op: kaartjes zijn beschikbaar tot 17 oktober.

Zoek je nog accomodatie voor de LCOY? Stuur dan een e-mailtje naar funding@lcoy.nl We zoeken dan een plek waar je voor een kleine compensatie kan verblijven! Een plek om te slapen in de dorms van AUC, waarvoor je een eigen luchtbed/matje, slaapzak, kussen etc moet brengen. De dorms zijn op loopafstand van Amsterdam University College, waar de LCOY wordt gehouden (zie kaart).

Wij werken samen met Eventix voor onze ticketverkoop. Je kan op deze manier betalen met iDeal (NL), Bancontact (BE), SOFORT (DE) en Creditcard. Voor vragen over betalen of kaartjes mail naar funding@lcoy.nl.

Met een ticket voor Local Conference of Youth heb je: 

  • Toegang tot alle workshops, lezingen en andere activiteiten van de LCOY. Meer info over het programma kan je hier vinden.

  • Ontbijt en Lunch op zaterdag 20 and zondag 21 September Avondeten op zaterdag 20 september

  • Een plek om te slapen in de dorms van AUC, waarvoor je een eigen luchtbed/matje, slaapzak, kussen etc moet brengen. De dorms zijn op loopafstand van Amsterdam University College, waar de LCOY wordt gehouden (zie kaart).

We doen onze uiterste best de conferentie zo inclusief mogelijk te laten zijn. We werken al een half jaar met een groep van 25 vrijwilligers aan deze conferentie. opbrengsten van de kaartverkoop gaan naar het bekostigen van de LCOY zelf. we kunnen elke euro goed gebruiken. Mocht je niet in staat te zijn kunnen komen door de prijs (omdat je bijvoorbeeld ook al aan hoge reiskosten moet voldoen om te komen) dan kunnen we altijd samen kijken wat we voor je kunnen doen om je toch deel te laten nemen aan de LCOY. Stuur in dat geval een e-mail naar funding@lcoy.nl